Unboxing: De Boekenbuit Winter 2021 –  “Let it Snow”

Ik loop helaas nog steeds erg achter met mijn unboxings 🙁 Vorige keer hebben we de januari Illumicrate box besproken. Laten we deze keer de Winter Box van De Boekenbuit, “Let it Snow” genaamd, ontdekken!

Over De Boekenbuit

De Boekenbuit is een Nederlands online bedrijf dat mysterie-boeken aanbiedt. Elke maand kan je kiezen uit verschillende genres waar je dan telkens enkele hints bij krijgt om de titel mee te raden. Ze bieden zowel Engelstalige als Nederlandstalige boeken aan.

(Tot vorig jaar boden zij ook boekenboxen met goodies aan. Deze box is daar nog de laatste van die ik heb liggen. Ik zei toch dat ik achter liep ;))

De teaser

Deze info kregen we vooraf:

  • Engelstalig
  • YA fantasy
  • Hardcover
  • Zal in december gepubliceerd worden

De Boekenbuit Winter Box "Let it Snow"
De Boekenbuit Winter Box “Let it Snow”

De goodies

Ik heb het altijd opmerkelijk gevonden dat er vaak extra boeken zaten in de seizoensboxen van De Boekenbuit. Deze keer was het een kookboek in het teken van chocolade: De Chocolade Bar van Anne-Marij de Koning. Chocolade en ik, dat zijn vier handen op één buik, maar ik ben helaas niet zo’n keukenprinses. Ik heb het boek daarom ook doorgegeven aan een vriendin die echt van bakken houdt, maar wat een geweldig item voor in een box!

Het volgende item was veel meer mijn ding: een chocolade stick om heerlijke warme chocolademelk met marshmallows mee te maken <3 zalig!

Verder was er een grote kaars met de geur van lelies, en een kerstbal in boekenthema.

Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn prenten meestal mijn favoriete items. Ik vond de bijgesloten postkaart van Anne Stokes echt leuk, maar ik moet zeggen dat ik toch het meest hield van de laatste goodie: super dikke, warme sokken, ideaal voor ik-blijf-lekker-binnen-met-een-koffie-en-een-boek dagen! <3 <3 <3

Het boek

Het gekozen boek is The Keeper of Night van Kylie Lee Baker. Ik moet toegeven dat ik deze schrijfster helemaal niet ken. Spannend! Dat is exact waarom ik zo van boekenboxen hou <3 Dit verhaal speelt zich af in het Japan van de jaren 1890 en gaat over een meisje dat half Reaper, half Shinigami is. Verdreven uit Londen omdat ze “anders” is, gaat de hoofdrolspeelster de Japanse onderwereld in en gaat ze in dienst bij de Godin van de Dood…Sinds ik Black Butler las ben ik altijd gefascineerd geweest door Shinigami, dus ik kijk zo hard uit naar dit boek!

Privacybeleid -- Cookie Policy