Unboxing: So Many Pages Juli 2022 – “An American Love Story”

Haha, amai ik ben echt een kieken. Ik heb mij zo laten verrassen door de Juli 2022 box van So Many Pages! Zoals jullie wel weten lees ik hoofdzakelijk Engelstalige boeken. Dit Nederlanstalige boek werd echter aangeprijsd als een “Historische Heartstopper” dat zich afspeelt in de Verenigde Staten aan het begin van de 20ste eeuw, dus ik kon deze box niet aan mij voorbij laten gaan. Om je wat context te geven: toen ik een tiener was las ik een duologie die zich ook in die periode afspeelde en hoewel ik gek was op boek één, brak boek twee mijn hart in duizend stukken. Dus toen ik deze box zag dacht ik “oh joepie, misschien krijgen de personages in dit boek wel het gelukkige einde dat ze verdienen” en natuurlijk heb ik de box dan ook meteen gekocht.

Wel…:p blijkbaar niet dus. Je had mijn gezicht moeten zien toen ik de doos opendeed en hetzelfde boek terug zag na al die jaren. Het is me gewoon aan het volgen :p Ik voel me wel vrij dom nu omdat ik niet door had dat het niet ging om een GELIJKAARDIG boek…Ik neem aan dat ze wel ergens zullen vermeld hebben dat het ging om een heruitgave, maar dat heb ik dus totaal gemist…

Nu, ik moet wel zeggen dat het eerste boek echt goed is dus ik zal het zeker opnieuw lezen. Misschien kan ik mezelf zelfs overtuigen om boek twee nog eens te lezen. Ik ben ondertussen 31, dus je zou toch denken dat ik er deze keer tegen kan…toch? Misschien is het niet zo erg als ik me herinner…

Over So Many Pages

So Many Pages is een Nederlands online bedrijf dat boekenboxen (met of zonder goodies), bookish goodies, losse boeken en pre-orders voor exclusieve edities aanbiedt. Hun focus is voornamelijk op Nederlandstalige YA boeken, maar ze hebben ook Engelstalige YA boeken en – sporadisch – Engelstalige boxen in hun gamma.

De teaser

Deze info kregen we vooraf:

  • Gloednieuwe paperback, gesigneerd door de auteur
  • Historische Heartstopper
  • Prachtige YA roman over een onaanvaardbare liefde
  • Speelt zich af in de USA in de vroege 20ste eeuw

So Many Pages Juli 2022
So Many Pages Juli 2022

De goodies

Het eerste item dat ik vond was een totebag geïnspireerd op New York City. Heel leuk ontwerp, maar ik verdrink ondertussen in dit type zakjes helaas. Daarna vond ik een hartvormig kaarsje en een notablokje met “reading notes”, beiden heel leuk. Er zat ook nog een zakje met bloemenzaadjes in.

Mijn favoriete items waren een geweldige art print die samen met de auteur ontworpen is, en een setje bladwijzers.

Het boek

Dus, over welk boek heb ik het al heel de tijd? Ik heb het over Wij, twee jongens van Aline Sax. Dit boek vertelt het verhaal van een West-Vlaamse familie die naar de States wil verhuizen om daar een beter leven op te bouwen. Maar het gaat al snel fout en slechts één van de zonen komt aan in New York. Helemaal alleen doet hij er alles aan om zo snel mogelijk naar zijn familie te kunnen terugkeren. Maar dan ontmoet hij Jack…Er zat tevens een leuke brief van de auteur bij!

Privacybeleid -- Cookie Policy