Unboxing: Fairyloot Adult September 2022 – “Small Town Secrets”

Vorige maand unboxte ik de augustus 2022 Adult Boekenbox van Fairyloot, met daarin een mooie uitgave van Babel. Laten we het vandaag hebben over hun september box, genaamd “Small Town Secrets”.

Over Fairyloot

Fairyloot is één van de grootste UK boekenboxen die internationaal beschikbaar zijn. Ze bieden twee types abonnementen aan: Young Adult (te kiezen uit een volledige box met goodies of een box met enkel het boek) en Volwassenen (een box met enkel een boek). Meestal kiezen ze voor fantasyboeken. Naast hun maandelijkse abonnement hebben ze ook boxen met speciale edities en losse exclusieve edities.

De teaser

Deze info kregen we vooraf:

Ideaal voor lezers die houden van:

  • Tweede kans romantiek
  • Een onopgeloste moord
  • Magie van voorouders

Fairyloot Adult September 2022
Fairyloot Adult September 2022

Het boek

Het boek van de maand is Spells for Forgetting van Adrienne Young. Volgens de kaart die erbij zit is dit een atmosferische fantasy waarin er een moordmysterie moet opgelost worden. Ik ben alvast benieuwd naar wat ze verstaan onder “atmosferisch”.

De Fairyloot editie heeft een exclusieve kaft, een digitaal geverfd boekblok, folie op de harde kaft, illustraties op de schutbladen, en komt met een gesigneerde bookplate. Ik vind vooral de schutbladen en het boekblok erg geslaagd!

Privacybeleid -- Cookie Policy