Unboxing: Fairyloot YA september 2022 – “Farewell My Love”

De Fairyloot Young Adult box van september 2022 bevatte een boek waar ik al zo lang naar uitkeek! Lees verder om samen met mij het boek en de andere items in de box te ontdekken!

Over Fairyloot

Fairyloot is één van de grootste UK boekenboxen die internationaal beschikbaar zijn. Ze bieden twee types abonnementen aan: Young Adult (te kiezen uit een volledige box met goodies of een box met enkel het boek) en Volwassenen (een box met enkel een boek). Meestal kiezen ze voor fantasyboeken. Naast hun maandelijkse abonnement hebben ze ook boxen met speciale edities en losse exclusieve edities.

De teaser

Deze info kregen we vooraf:

  • Toegewijd aan personages die oftewel zelf op het randje van de dood hebben gebalanceerd…of die hebben liefgehad en hun geliefde verloren zijn.
  • Dit boek zal een dekentje bevatten en het laatste juwelenschaaltje uit de collectie
  • Romantisch fantasyverhaal
  • Speelt zich af in een gothic wereld vol rijkdom, verlangen en verraad

Fairyloot Young Adult september 2022
Fairyloot Young Adult september 2022

De goodies

Het eerste item dat ik vond past perfect bij het boek van de maand: een setje botanische onderleggers. Ik hou hier zo van <3 Ik ga deze zeker gebruiken. Ze werden ontworpen door Stella Bookish Art en zijn werkelijk prachtig.

Het tweede item was een juwelenschaaltje, ontworpen door Arz28. Normaal gezien heb ik het er zo niet op, omdat je maar nut hebt aan X aantal van die schaaltjes en daar ben ik al lang voorbij. Maar dit schaaltje heeft een illustratie van Cardan uit de Elfhame Serie. Zonder twijfel kan ik voor dit exemplaar wel ergens nog een plekje vinden <3

Vervolgens vond ik het dekentje, geïnspireerd op Six Crimson Cranes, met illustraties van Kelly Chong. Met de energieprijzen zoals ze zijn is dit zeker geen slecht cadeautje. Ik heb echter al zoveel dekentjes, dus ik ga dit verder verkopen.

De box bevatte ook de twee volgende tarotkaarten: The Hanged Man & Death. Deze werden zoals altijd ontworpen door Arz28 en zijn geïnspireerd op het bijgesloten boek.

Ten slotte was er ook nog een heel mooie theedoos die ook geïnspireerd werd op het boek van de maand, en die ontworpen werd door Chatty Nora. Ik maak tegenwoordig strengere keuzes wat betreft theedozen omdat ik er reeds zoveel heb, maar deze is zo mooi dat hij zeker blijft.

Het boek

Het bijgesloten boek is er eentje waar ik al zo lang naar uit kijk, namelijk Belladonna van Adalyn Grace. Ik hoop echt dat dit boek even goed is als ik denk <3 <3 Het is een romantisch fantasyverhaal over iemand die een deal sluit met de Dood om een moordenaar te kunnen vinden. Dat klinkt toch helemaal als een boek voor mij, nietwaar?

De Fairyloot editie heeft een exclusieve kaft, een boekblok met motief, illustraties op de harde kaft en op de schutbladen, en werd gesigneerd door de auteur. Er zat tevens een brief van de auteur bij.

Privacybeleid -- Cookie Policy