Unboxing: Fairyloot Adult oktober 2022 – “Dystopia”

Het gekozen boek voor de oktober 2022 Fairyloot Adult boekenbox was voor mij een complete verrassing. Had jij dit boek verwacht?

Over Fairyloot

Fairyloot is één van de grootste UK boekenboxen die internationaal beschikbaar zijn. Ze bieden twee types abonnementen aan: Young Adult (te kiezen uit een volledige box met goodies of een box met enkel het boek) en Volwassenen (een box met enkel een boek). Meestal kiezen ze voor fantasyboeken. Naast hun maandelijkse abonnement hebben ze ook boxen met speciale edities en losse exclusieve edities.

De teaser

Deze info kregen we vooraf:

Ideaal voor lezers die houden van:

  • Duistere geheimen
  • Liefdes die traag tot stand komen
  • Dystopische regimes
  • Mysterieuze thrillers

Dit boek is erg anders dan de andere Fairyloot boeken, zet aan tot nadenken en heeft een vleugje van zowat alles.

Eén ding is zeker: Fairyloot heeft deze maand willen verrassen. Lees mijn unboxing om meer te weten te komen over de onverwachte keuze voor de Young Adult boekenbox!

Fairyloot Adult Oktober 2022
Fairyloot Adult Oktober 2022

Het boek

Het boek van de maand is Poster Girl van Veronica Roth. Ik heb wel een paar boeken van deze auteur, maar ik heb er nog geen enkele van gelezen dus ik zie er alvast naar uit om haar werk te ontdekken. Fairyloot beschrijft dit boek als een “spookachtig, dystopisch en mysterieus verhaal dat gaat over het leven na de val van een onderdrukkend regime, en de gevolgen die camerabewaking kan hebben op een samenleving”. Dat is in ieder geval inderdaad heel anders dan het normale Fairyloot aanbod, nietwaar?

De Fairyloot editie heeft een exclusieve kaft, nieuwe schutbladen, folie op de harde kaft, een digitaal geprint boekblok en werd digitaal gesigneerd.

Privacybeleid -- Cookie Policy