Unboxing: Fairyloot Adult November – “Bad Blood”

Ik ben zo enthousiast over de November Adult boekenbox van Fairyloot! Hun Oktober box was een beetje onverwacht (unboxing), maar de box van deze maand is helemaal wat ik van hen verwacht!

Over Fairyloot

Fairyloot is één van de grootste UK boekenboxen die internationaal beschikbaar zijn. Ze bieden twee types abonnementen aan: Young Adult (te kiezen uit een volledige box met goodies of een box met enkel het boek) en Volwassenen (een box met enkel een boek). Meestal kiezen ze voor fantasyboeken. Naast hun maandelijkse abonnement hebben ze ook boxen met speciale edities en losse exclusieve edities.

De teaser

Deze info kregen we vooraf:

Perfect voor lezers die houden van:

  • Vampieren
  • Gothic extravagantie
  • Moreeltwijfelachtige personages

Fairyloot Adult November 2022
Fairyloot Adult November 2022

Het boek

Het bijgesloten boek is A Dowry of Blood van S.T. Gibson. Dit is een bewerking van Dracula! Geweldig toch, zeker in combinatie met de hints rond gothic extravagantie en moreeltwijfelachtige personages. Dit boek klinkt geweldig – en ziet er ook zo uit. De Fairyloot editie heeft een exclusieve kaft, een digitaal geverfd boekblok, illustraties op zowel de harde kaft als op de schutbladen, en heeft ook nog eens een extra nawoord aan het eind van het boek. Het design op het boekblok is zo mooi! En ik hou zo van illustraties die direct op de harde kaft zijn aangebracht. Zonder twijfel een geweldige speciale uitgave!

Privacybeleid -- Cookie Policy