Unboxing: Fairyloot Adult December 2022 – “Faerie Lore”

Deze maand was de keuze van Fairyloot een schot in de roos wat betreft hun boekenbox voor volwassenen. Het boek heeft een Faerie thema en werd geschreven door één van mijn favoriete auteurs, wat een geweldige combinatie!

Over Fairyloot

Fairyloot is één van de grootste UK boekenboxen die internationaal beschikbaar zijn. Ze bieden twee types abonnementen aan: Young Adult (te kiezen uit een volledige box met goodies of een box met enkel het boek) en Volwassenen (een box met enkel een boek). Meestal kiezen ze voor fantasyboeken. Naast hun maandelijkse abonnement hebben ze ook boxen met speciale edities en losse exclusieve edities.

De teaser

Deze info kregen we vooraf:

Ideaal voor lezers die houden van:

  • Faeries
  • Academische rivalen
  • Gescherts & romantiek

Fairyloot Adult December 2022
Fairyloot Adult December 2022

Het boek

Het boek van de maand is Emily Wilde’s Encyclopeadia of Faeries door de geweldige Heather Fawcett. Dit boek heeft werkelijk alles waar ik van hou: een hoofdpersonage dat zich bezighoudt met natuurgeschiedkunde en magische wezens. Ik kan alvast niet wachten om het te lezen! Verder wil ik ook graag nog toevoegen dat dit zonder twijfel één van mijn favoriete speciale uitgaven van 2022 is!

De Fairyloot editie heeft  een exclusieve kaft, een boekblok met motief, illustraties op de schutbladen, illustraties op de harde kaft en werd gesigneerd door de auteur.

Privacybeleid -- Cookie Policy